Навчально-науковий інститут матеріалознавства та зварювання імені Є.О. Патона
imz_foto_131a_x_1.jpg
imz_foto_131b_x_1.jpg
imz_nano_top_x_6.jpeg
imz_foto_136_x_1.png
imz_foto_131b_x_3.jpg
imz_foto_136_x_2.png
imz_foto_132b_x_2.jpg
imz_foto_132_3.jpg
imz_foto_131a_x_2x.jpg
imz_foto_132b_x_1.jpg
imz_foto_136_3.png
previous arrow
next arrow

132 МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО

136 МЕТАЛУРГІЯ

131 ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА

Засідання ради з навчально-виховної роботи (04 жовтня 2022)

Сьогодні відбулося чергове засідання ради з навчально-виховної роботи в онлайн форматі, на якому заступники  обговорили актуальні питання.

❔ Актуальні питання:
Навчально-виховна робота
• оформлення індивідуальних графіків навчання (ІГН): надається за наявності поважних причин, що унеможливлюють навчання в синхронному режимі. Для отримання ІГН необхідно отримати згоду ВСІХ викладачів, які забезпечують викладання дисципліни/дисциплін, узгодити з ними дати проходження контрольних заходів. З боку деканату - можете застосовувати одну з двох форм заяви та оформлення графіку вивчення дисциплін, який зручніший для працівників. При формуванні ІГН необхідно передбачити і дати ліквідації академічної заборгованості - в межах дії ІГН. Максимальний термін тривалості ІГН до початку наступного семестру;
• оформлення академічної відпустки (АВ): за наявності ВАГОМИХ підстав. За сімейними обставинами - за рішенням деканів/директорів, бажано з документальним підтвердженням підстав для АВ. Всі інші (військова служба, хвороба) обов'язково з наданням документів, що підтверджують необхідність надання АВ. Достроковий вихід з АВ - небажано, бо це суттєво порушує графік навчального процесу для конкретного студента.
• зміни в положенні про поточний, календарний та семестровий контроль: наказ на стадії підписання. Крім всього іншого, змінено форму відомостей з врахуванням досвіду їх використання протягом останніх навчальних років.
• ознайомлення з нормативною базою університету: куратори груп, кафедри, заступники деканів/директорів з навчально-виховної роботи забезпечують доведення до відома студентів інформації щодо того, де можна ознайомитися з основними документами, що регулюють освітній процес в університеті.
• відшкодування коштів: триває збір звітів по бакалаврах та оформлення документів по магістрах.

Стипендіальне забезпечення:
• НН ІМЗ ім. Є.О. Патона вчасно надав документи, щоб поставити на облік всіх сиріт: бакалаврів до 06.10, магістрів до 08.10.
• студентам та співробітникам ретельно перевіряти документи на соціальну стипендію, а саме тих, що стосуються терміну дії паспорту та документів на пільгу (які мають термін дії).