Навчально-науковий інститут матеріалознавства та зварювання імені Є.О. Патона

Вступ на 1 курс (за дипломом молодшого спеціаліста) 2020р

Якщо ти закінчив коледж чи технікум та одержав диплом молодшого спеціаліста, ти маєш право вступати на основі свого диплома до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» на перший курс, але навчатись за скороченою програмою 3 роки, замість 4. Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти.

Якщо обрана тобою спеціальність у КПІ ім. Ігоря Сікорського» входить до Додатку 2 до Умов прийому до вищих навчальних закладів в 2020 році, ти маєш право скласти вступні випробування з предметів, потрібних для вступу, або перезарахувати оцінки, одержані на Зовнішньому незалежному оцінюванні, якщо ти його складав, й претендувати на місця за державним замовленням, якщо вони надаються за цією спеціальністю.

Якщо обрана тобою спеціальність не входить до Додатку 2 до Умов прийому до вищих навчальних закладів в 2020 році, ти маєш обрати споріднену для тебе спеціальність (тобто таку спеціальність, яка продовжує вже одержану тобою підготовку) й претендувати навчатись за державним замовленням, у разі, якщо місця на обрану спеціальність надаються, або якщо ти змінюєш спецільність чи спорідненої спеціальності в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» немає, тоді ти можеш претендувати тільки на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

Пам’ятай – якщо ти будеш складати екзамени у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», тобі потрібно подати документи з 10 липня по 22 серпня включно! Вступні випробування розпочнуться 23 серпня.

Не впусти можливість!

Вступай на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти.

Графік прийому документів
(у звязку з карантином дати можуть бути змінені)

Початок прийому заяв та документів

10 серпня
Закінчення прийому заяв та документів 22 серпня 1800

Строки проведення вступних випробувань

23 – 25 серпня

Термін оприлюднення рейтингового списку вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення

не пізніше 26 серпня
Закінчення строку виконання вступниками вимог до зарахування на місця державного замовлення

не пізніше 18 години
31 серпня

Закінчення строку виконання вимог до зарахування вступниками, які приймають участь у конкурсному відборі, на місця, що фінансуються за кошти фізичних та юридичних осіб

не пізніше 17 години
29 вересня*

Терміни зарахування вступників:

за державним замовленням

за кошти фізичних та юридичних осіб

 

- не пізніше 5 вересня;

- не пізніше 30 вересня

 * в разі наявності вакантних місць, за рішенням Приймальної комісії, терміни можуть бути подовжені.

За скооченою програмою навчання в Інституті матеріалознавства та зварювання ім. Є.О. Патона ти можеш навчатися за спеціальностями:

131 - ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА

 Освітні програми:

132 - МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО

Освітні програми:

136 - МЕТАЛУРГІЯ

Освітня програма:

Вступні випробування:

  1. ЗНО з Української мови та літератури
  2. ЗНО з Фізики
  3. ЗНО з Математики
     або     
  1. ЗНО з Української мови та літератури
  2. Вступне випробування з Фізики
  3. Вступне випробування з Математики
     

Можливо вступати за сертифікатами ЗНО 2017, 2018, 2019 та 2020 рр.

Основні положення, етапи вступної кампанії, перелік документів, всі правові елементи, які пов’язані із твоїми можливостями для вступу до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» у 2020 році.

Правила прийому до КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2020 році

Офіційні документи

Телефон гарячої лінії Відбіркової комісії ІМЗ: згодом

Детальніше: http://pk.kpi.ua/entry-1-course-ms