Навчально-науковий інститут матеріалознавства та зварювання імені Є.О. Патона

Покрокова інструкція реєстрації та подання електронних заяв для вступників до магістратури через електронний кабінет

1. Підготуйте необхідні документи:

– скановане фото (світле тло, бажано, як на документи – це фото буде на вашому студентському квитку), розмір файла до 1 Мб, формат – jpg, jpeg, png;
– сканована копія додатка до диплома (всі сторінки в одному файлі), розмір файла до 3 Мб, формат – jpg, jpeg, png.

 

2. Перейдіть на сайт https://ez.osvitavsim.org.ua/ та оберіть «Вступ за сертифікатом ЄВІ/ЄФВВ» (на основі вищої освіти). Ознайомтесь з інформаційними матеріалами.

Вхід в електронний кабінет

3. На сторінці https://cabinet-mag.osvitavsim.org.ua/login натисніть «Реєстрація»:

Реєстрація електронного кабінету вступника до магістратури

4. Заповніть форму реєстрації. Зверніть увагу, потрібно вказати дійсну адресу електронної пошти – на неї будуть надходити важливі повідомлення.

Введіть відомості про сертифікат ЄВІ/ЄФВВ – номер та PIN (вони розміщені на вашому екзаменаційному листку вгорі). Враховуються виключно результати ЄВІ/ЄФВВ 2020 року. Наявність листка ЄВІ/ЄФВВ обов’язкова для реєстрації електронного кабінету.

Введіть серію та номер документа про здобутий рівень бакалавра чи спеціаліста/магістра.

Реєстрація особистого електронного кабінету вступника до магістратури

Реєстрація особистого електронного кабінету вступника до магістратури

Реєстрація особистого електронного кабінету вступника до магістратури

5. Після натискання кнопки «Зареєструвати» вам на вказану електронну пошту буде надіслано лист для підтвердження. Перейдіть за посилання у цьому листі для активації облікового запису.

Активація особистого електронного кабінету вступника до магістратури

Активація особистого електронного кабінету вступника до магістратури

6. Введіть адресу та пароль, і ви потрапите до кабінету.

7. Заповніть необхідні поля – вкажіть номер телефону (це обов’язково має бути ваш номер, він необхідний для зв’язку приймальних комісій закладів з вами), підтвердить його, завантажте фото.

Дані вступника в електронному кабінеті

Дані вступника у особистому електронному кабінеті

8. Перевірте, чи правильно підтягнулись ваші результати ЄВІ/ЄФВВ

Додавання даних вступника в електронному кабінеті

9. Завантажте скановану копію додатка документа про раніше здобутий рівень вищої освіти – диплом бакалавра або магістра/спеціаліста у форматі .pdf розміром не більше 3Мб.

10. Перейдіть до вкладинки «Подача заяв». Тут ви можете вибрати регіон, де знаходиться заклад вищої освіти, сам заклад за ключовими словами, форму здобуття освіти – денну, заочну, вечірню, дистанційну, а також спеціальність. Потім натисніть кнопку «Пошук».

Вкладинка "Подача заяв" в електронному кабінеті вступника

Дані вступника у особистому електронному кабінеті

11. Подані заяви будуть показані на вкладинці «Подані заяви» після того, як ви їх подасте. Подання заяв доступне з 5 до 22 серпня.

Відображення поданих заяв вступника

12. Зверніть увагу, подання заяв до магістратури КПІ ім. Ігоря Сікорського ведеться на освітні програми. З переліком освітніх програм можна ознайомитись на сайті Приймальної комісії. Вступні фахові випробування також складають на кожну окрему освітню програму.

Подача заяв через особистий електронний кабінет вступника

Оберіть КПІ серед закладів вищої освіти

Оберіть спеціальність у КПІ

Оберіть конкурсну пропозицію

Додаткова інформація про конкурсну пропозицію

Подані заяви в кабінеті вступника

13. Оберіть освітню програму зі списку та натисніть «Подати заяву».

14. Ви побачите інформацію про конкурсну пропозицію, на ку плануєте подати заяву

 

15. Оберіть джерело фінансування — у разі, якщо ви подаєте заяву за державним замовленням, поставте відповідну позначку біля першого пункта, у разі, якщо ви подаєте контрактну заяву — біля другого. Зверніть увагу, заява на бюджет бере участь у конкурсі одночасно і на контракт, додатково подавати контрактну заяву на ту саму конкурсну пропозицію не потрібно. На бюджет можна подати до 5 заяв, на контракт кількість заяв не обмежена.16. Обов’язково оберіть результати складання ЄВІ та/або ЄФВВ. Для цього натисніть на рядок із обранням екзаменаційного листка (сертифіката).

 

17. У вікні, яке з’явиться на екрані, оберіть ваш результат ЄВІ/ЄФВВ та поставте відповідну позначкуПеревірте, чи правильно підтягнулись результати18. Оберіть диплом бакалавра або магістра (спеціаліста), на основі якого здійснюється вступ. Якщо у вас кілька дипломів, ви самі визначаєте, за яким будете вступати. Головне, щоб додаток до цього диплома був підвантажений до особистого кабінету.19. Перейдіть до вкладинки «Подані заяви». Тут будуть подаватись всі ваші заяви та зміни статусів. Статус «Зареєстровано» в ЄДЕБО означає, що вашу заяву зареєстровано у базі. Статус «Зареєстровано» у закладі освіти означає, що заклад освіти її опрацював.

 

20. Якщо заява вже опрацьована закладом, зайдіть у неї та перегляньте інформацію про дату та місце проведення вступного фахового випробування